DAGENS RÄTT Vecka 03 Vardagar 11.00-14.30 tel. 0485-56 27 60

Måndag:

FÄRSBIFFAR BLACK & WHITE med rödvinssås och bearnaisesås, klyftpotatis alt.

kokt eller brynt potatis, haricots verts, vinbärsgelé.

FRUKOSTKORV med stuvad blomkål, potatis, senap.

LAXPUDDING med skirat smör.

Tisdag:

RAGGMUNKAR med stekt fläsk, lingonsylt.

BRUNA BÖNOR med stekt fläsk, ev. kokt potatis.

ÖRTMARINERADE KYCKLINGKLUBBOR med rostade rotfrukter, créme fraîche.

BOUILLABAISSE gryta med fisk-kok, blandade fiskfiléer och skaldjur på franskt vis,

bröd, gräddfil.

Onsdag:

DILLBAKAD TORSKRYGG med saffran och tomat, potatis alt. ris.

BOEUF BOURGUIGNON fransk köttgryta med ris alt. potatis, färsk timjan, vinbärsgelé.

KYCKLINGFILÉ FRÅN DIJON paprika, purjolök, apelsinsås, pasta alt. potatis.

Torsdag:

O, SÅ GOTT! Kökets egen nötfärsburgare med stekt ägg, specialdressing, pommes.

PULLED PORK (lågbrässerad fläskkarré) med äppelchutney, tsaziki, skysås, brynt

potatis alt. klyftpotatis.

STEKT STRÖMMING med kaviar-gräddsås, gröna ärtor, pressad potatis, citron.

PASTA TAGLIATELLE med broccoli, lufttorkad skinka och krämig paprikasås.

Fredag:

HONUNGSDOFTANDE FLÄSKFILÉ i gorgonzolasås med bacon, klyftpotatis alt. ris,

ugnsbakad tomat, haricots verts, vinbärsgelé.

UGNSBAKAD ROSÉPEPPARLAX med purjolök, romsås, potatis alt. ris, dill, citron, ärtor.

Dessert: CUPCAKES med smak av kaffe och kakao.

Veckans special: REINES VEG. BIFFAR med rötbetstsaziki, klyftpotatis 95:-.

SALLADSTALLRIKAR: Välj alternativ räkor, kyckling, halloumi-ost 95:-.

Dagens rätter 95:- inkl. dryck, salladsbord, nybakat bröd, kaffe och småkaka. 85:-

för avhämtning med dryck inkl. salladsbord och färskt bröd. 850:- för 10 stycken lunchkuponger. OBS! Pensionärs-rabatt från 13.30-14.30 pris 85:-.