Vecka 21

Vardagar 11.00-14.30

Dagens rätter inkl. dryck, salladsbord, färskt bröd, kaffe och småkaka 92:-
För avhämtning med dryck inkl. salladsbord och färskt bröd 79:-
För 10 stycken lunchkuponger 820:-
OBS! Pensionärs-rabatt från kl. 13.30-14.30 pris 79:-

Veckans Special:
BAKAD POTATIS
med SKAGENRÖRA och tillbehör

SALLADSTALLRIKAR
Räkor, Kyckling eller Halloumi-ost

 

Måndag

FÄRSBIFFAR BLACK & WHITE
med rödvinssås och bearnaisesås, klyftpotatis, alt. kokt eller brynt potatis, haricots verts, vinbärsgelé.

FRUKOSTKORV
med stuvad blomkål, potatis, senap.

HUSETS SPARRISSOPPA
med färskt bröd.

Tisdag

STEKT FLÄSK
med löksås, potatis, lingonsylt.

RAGGMUNKAR
med stekt fläsk, lingonsylt.

UGNSBAKAD FISKFILÉ
med ristimbal alt. pasta, citronsås, haricots verts, citron.

ÖRTMARINERADE KYCKLINGKLUBBOR
med rostade rotfrukter, crème fraiche.

 

Onsdag

MANDELTORSK
med skirat smör alt. remouladesås, potatis, broccoli, citron.

KÅLDOLMAR
med skysås, kokt potatis och lingonsylt.

BOEUF BOURGUIGNON
fransk köttgryta med ris alt. potatis, timjan, vinbärsgelé.

Torsdag

O, SÅ GOTT!
Kökets egen nötfärs-burgare med stekt ägg, specialdressing, pommes.

PICCATA MILANESE
ost-panerad schnitzel med tomatsås, ris alt. potatis.

FLÄSKPANNKAKA
med lingonsylt och tunn grädde.

PASTA
med räkor, citron, créme fraîche, bladpersilja.

 

Fredag

PEPPARMARINERAD helstekt FLÄSKFILÉ
med grönpepparsås, ris alt. potatisgratäng, haricots verts, vinbärsgelé.

LAXBURGARE
med mangodressing, klyftpotatis, rödlök, tomat, lime och isbergssallad.

Dessert: RABARBERPAJ med vaniljsås.