Vecka 4

Vardagar 11.00-14.30

Dagens rätter inkl. dryck, salladsbord, färskt bröd, kaffe och småkaka 89:-
För avhämtning med dryck inkl. salladsbord och färskt bröd 79:-
För 10 stycken lunchkuponger 790:-
OBS! Pensionärs-rabatt från kl. 13.30-14.30 pris 75:-

Veckans Special:
SVENS VEG. BIFFAR
med limeyoghurt, klyftpotatis.

SALLADSTALLRIKAR
Räkor, Kyckling, Grekisk eller Halloumi-ost

 

Måndag

FÄRSBIFFAR BLACK & WHITE
med rödvinssås och bearnaisesås, klyftpotatis alt.
kokt eller brynt potatis, haricots verts, vinbärsgelé.

FRUKOSTKORV
med stuvad blomkål, potatis, senap.

MOROTSSOPPA
smaksatt med ingefära, chili och linser, ostsmörgås, persilja.

Tisdag

RAGGMUNKAR
med stekt fläsk, lingonsylt.

BRUNA BÖNOR
med stekt fläsk, ev. kokt potatis.

ÖRTMARINERADE KYCKLINGKLUBBOR
med rostade rotfrukter, crème fraiche.

BOUILLABAISSE
gryta med fisk-kok, blandade fiskfiléer och skaldjur på franskt vis,
bröd, gräddfil.

Onsdag

DILLBAKAD TORSKRYGG
med saffran och tomat, potatis alt. ris.

BOEUF BOURGUIGNON
fransk köttgryta med ris alt. potatis, färsk timjan, vinbärsgelé.

KYCKLINGFILÉ FRÅN DIJON
paprika, purjolök, apelsinsås, pasta alt. potatis.

Torsdag

O, SÅ GOTT!
Kökets egen nötfärsburgare med stekt ägg, specialdressing, pommes.

HUSETS FLÄSKSCHNITZEL
med kokt alt. brynt potatis, gräddsås, morötter, ärtor,
ansjovis, kapris, citron.

STEKT STRÖMMING
med kaviar-gräddsås, gröna ärtor, pressad potatis, citron.

PASTA TAGLIATELLE
med broccoli, lufttorkad skinka och krämig paprikasås.

Fredag

HONUNGSDOFTANDE FLÄSKFILÉ
i gorgonzolasås med bacon, klyftpotatis alt. ris,
ugnsbakad tomat, haricots verts, vinbärsgelé.

UGNSBAKAD ROSÉPEPPARLAX
med purjolök, romsås, potatis alt. ris, dill, citron, ärtor.

Dessert: MARÄNGTÅRTA med chokladsås och grädde