Vecka 50 och 51

Vardagar 11.00-14.30

Dagens rätter inkl. dryck, salladsbord, färskt bröd, kaffe och småkaka 89:-
För avhämtning med dryck inkl. salladsbord och färskt bröd 79:-
För 10 stycken lunchkuponger 790:-
OBS! Pensionärs-rabatt från kl. 13.30-14.30 pris 75:-

Vecka 50
Veckans Special:
VALNÖTSPAJ med grönkål och Västerbottenost

SALLADSTALLRIKAR
Räkor, Kyckling, Grekisk eller Halloumi-ost.

Vecka 51
Veckans Special:
FISH´N CHIPS med örtcrémefraiche, grön sparris, pommes frites alt. potatismos

SALLADSTALLRIKAR
Räkor, Kyckling, Grekisk eller Halloumi-ost.

Måndag

Vecka 50
PEPPARBIFFAR
med kokt alt. brynt potatis, smakrik gräddsås, körsbärstomater, pressgurka, persilja.

PYTT I PANNA
med stekta ägg och rödbetor.

JORDÄRTSKOCK-SOPPA
med potatis och lök, picklade champinjoner, vattenkrasse och hemlagat bröd.

Vecka 51
BOSSES JULKÖTTBULLAR
potatismos alt. potatis, gräddsås, lingonsylt, inlagd gurka, hackad persilja.

AUBERGINE- OCH SVAMPSOPPA
toppad med skinka, ost och gräslök, vitt bröd.

PASTA CARBONARA
med riven ost, persilja.

Tisdag

Vecka 50
BRUNA BÖNOR
med stekt fläsk, ev. potatis.

STEKT FLÄSK
med löksås, potatis, lingonsylt.

KYCKLINGFILÉ
med dragonsås, brynt potatis, alt. ris, vinbärsgelé, morötter.

HUSETS MUSTIGA FISKGRYTA
med torsk, lax, räkor, purjolök, gul lök, vitlök, fänkål, rotselleri, tomater, morötter, broccoli, potatis, saffran. Serveras med vitlöks-majonnässås och baguette.

Vecka 51
RAGGMUNKAR
med stekt fläsk, lingonsylt.

BRUNA BÖNOR
med stekt fläsk.

KLASSISK LUTFISK
med potatis, bechamélsås, skirat smör, gröna ärtor, vitpeppar.

CURRY-KYCKLING
med lök, paprika, vitlök och banan, ris alt. pasta, gräddsås, färsk dragon.

Onsdag

Vecka 50
UGNSBAKAD TORSKFILÉ
med citronlökkräm, ägg, bacon, skysås, potatis, gräslök.

ISTERBAND
med dillstuvad potatis, rödbetor, senap.

SENAPSGRILLJERAD KASSLER
med kokt ris alt. potatis, rödvinssås, haricots verts, brysselkål.
OBS! Vi bjuder på Lussekatter till kaffet!

Vecka 51
FISKGRATÄNG WALEWSKA
med fiskfilé, räkor, champinjoner, hemlagat potatismos.

SMAKRIK FLÄSKFILÉGRYTA
med bacon, paprika och champinjoner, ris alt. pasta, vinbärsgelé.

LAMMFÄRS-MOUSSAKA
med auberginer, potatis, ostsås och tsaziki.

Torsdag

Vecka 50
O, SÅ GOTT!
Kökets egen nötfärsburgare med stekt ägg, specialdressing, pommes.

UGNSSTEKTA FLÄSKKOTLETTER
med champinjonsås alt. gräddsås, kokt alt. brynt potatis, kokta morötter, pressgurka, lingonsylt.

JULKORV

med hemlagad potatismos, rödbetssallad, senapssås.

PASTA HAVETS LÄCKERHETER
räkor, kräftstjärtar, crabbsticks, ostsegel, vitvinssås.

Vecka 51
O, SÅ GOTT!
Kökets egen nötfärsburgare med stekt ägg, specialdressing, pommes.

JULGOTT
småvarmt med köttbullar, prinskorv, champinjonomelett, Jansons frestelse,rödkål, sill, ägg.

HUSETS HONUNGSGRILLJERADE REVBENBSSPJÄLL
med kokt potatis, gräddsås, rödkål, brysselkål, äppelmos.

Dessert: Ris a lá Malta med apelsiner och saftsås.

Fredag

Vecka 50
PORTERSTEK
med gräddsås, potatis alt. klyftpotatis, kokta morötter, babymajs, brytbönor.

FAJITAS
kycklingfilé, guacamole, salsa, gräddfil, jalapeno, tortillabröd.

GRILLAD LAX
med ugnsrostad potatis alt. kokt potatis, dill. Serveras med skysås, haricots verts och sparris.

Dessert: SKÅNSK ÄPPELKAKA med vaniljsås.

Vecka 51
JULGOTT
småvarmt med köttbullar, prinskorv, champinjonomelett, Jansons frestelse, rödkål, sill, ägg.

UGNSBAKAD ROSÉPEPPARLAX
med purjolök, romsås, potatis alt. ris, dill, citron, gröna ärtor.

Dessert: Ris a lá Malta med apelsiner och saftsås.