DAGENS RÄTT – Vecka 22 Vardagar 11.00-14.30 tel. 0485-56 27 60
OBS! ALLA MENYER FINNS FÖR TAKE AWAY. RING GÄRNA OCH BESTÄLL!

Måndag:
KÖTTFÄRSLIMPA med gräddsås alt. champinjonsås, kokt alt. brynt potatis, kokta
morötter, pressgurka, lingonsylt.
DILLBAKAD FISK med gratinerad potatispuré och hummersås.

Tisdag:
RAGGMUNKAR med stekt fläsk från Västersläts Gårdsslakteri, lingonsylt.
STEKT FLÄSK från Västersläts Gårdsslakteri med löksås, potatis, lingonsylt.
PANKOPANERAD KYCKLING fylld med rökt skinka, tomatsås och rostade
grönsaker alt. pasta.

Onsdag:
STEKT PANERAD TORSKRYGG med Nobis-sås smaksatt med lök, Dijonsenap,
vitlök, gräslök och mild vit balsamvinäger. Serveras med kokt färskpotatis, gröna
ärtor, babyspenat och cocktail-tomater.
BIFF STROGANOFF med kokt potatis alt. kokt ris, vinbärsgelé.
SPAGHETTI med italiensk köttfärssås, riven ost, basilika.

Torsdag:
ROSMARINKRYDDAD FLÄSKKARRÉ med gräddsås, äppelmos, kokt alt. brynt
potatis.
O, SÅ GOTT! Kökets egen högrevsburgare, bröd, stekt ägg, specialdressing, pommes.
UGNSBAKAD FISK- OCH SKALDJURS-LASAGNE med fisk och räkor i vitvinssås.

Fredag:
FLÄSKFILÉ SPECIAL med Västerbottenost, rotfruktsgratäng alt. klyftpotatis,
ugnsbakad tomat.
GRILLAD FJÄRILSKOTLETT av GRAVAD LAX med Örtagårdssås, kokt färskpotatis,
grön sparris, knipp-morötter, babyspenat, dill och persilja.
Dessert: Rabarberpaj med vaniljsås

Veckans special:VEGETARISK PASTA BOLOGNESE med rotfrukter, lök och
tomater 98:-.

SALLADSTALLRIKAR: Välj alternativ räkor, kyckling, halloumi-ost 98:-.

Dagens rätter 98:- inkl. dryck, salladsbord, färskt bröd, kaffe och småkaka. 88:-
för avhämtning exkl. dryck inkl. salladsbord och färskt bröd. 880:-.för 10 stycken
lunchkuponger. OBS! Pensionärs-rabatt från 13.30-14.30 pris 88:-.