Captain Morgan Spiced Gold. 24:-/cl
Ljus rom från Jamaica. Kryddig smak med inslag av arrak, mörk choklad, mandelmassa och vanilj.

Capten Morgan 24:-/cl
Mörk rom från Jamaica. Kryddig smak med inslag av valnötter, torkad frukt, kakao och arrak.

Bacardi Rom 24:-/cl
Stor doft, robust smak med inslag av arrak och örter.

Angostura 7-årig 35:-/cl
Rom av hög klass från Trinidad. Nyanserad doft och smak med fatkaraktär, inslag av arrak, banan, mörk choklad och vanilj.

Angostura 1919 35:-/cl
Rom av hög klass från Trinidad. Fruktig doft och smak med fatkaraktär, inslag av torkad frukt, vanilj, mandelmassa, örter, vanilj och arrak.

Angostura 1924 12-årig 45:-/cl
Rom av mycket hög klass från Trinidad. Komplex doft med fatkaraktär, inslag av torkade fikon, mörk choklad, vanilj, russin och nötter.

Angostura 1787 15-årig 55:-/cl
Rom av absolut högsta klass från Trinidad. Doften är söt med inslag av banan, torkad frukt, och ekfat med noter av äpplen. Smaken är välbalanserad, medelfylligt med inslag av torkade plommon, söta inslag av ekfat med härliga toner av fudgekola. Njut! med ett långt avslut.

Pyrat XO Reserve 35:-/cl
Rom av mycket hög klass från Mexico. Fyllig arom av apelsin och citrusfrukter, generösa aromer och med lång eftersmak av bland annat apelsin, vanilj och kanel.

Plantation Santa Lucia 2004/05 35:-/cl
Rom av mycket hög klass från Santa Lucia. Lagringen är 8 år på bouarbonefat och 2 år på cognacfat. Här finns toner av sockerrör, mogen banan, torkad aprikos, söta kryddor och vanilj. Smaken är stor och kraftfull, rostad kanel, lätta tobakstoner och en touch av havssalt.

Plantation 3 Stars White Rum 35:-/cl
Rom av bra kvalitet från Frankrike. Detta är en skickligt sammansatt rom med sorter från Barbados, Jamaica och Trinidad där varje del är lagrad i flera år. En diskret smak av kryddighet, sockerrör, vanilj, tropiska frukter, råsocker och Williamspäron.

Plantation Trinidad 2003 35:-/cl
Rom av hög klass från Trinidad. Lagringen är 9 år på bouarbonefat och minst 2 år på cognacfat i Frankrike. Fruktiga noter av citrus som övergår i en explosion av citrus och päron, men sedan fyllig och lätt eldig smak med inslag av rostade mandlar, popcorn och paprika.

Plantation XO 20TH Anniversary 40:-/cl
Rom av mycket hög klass från Barbados. Lagring 11 år på bouarbonefat och 2 år på cognacfat. Elegant rom med det bästa från Barbados. Fyllig rom med viss sötma, frisk, välbalanserad med smak av arrak, vanilj, apelsin och choklad.

Gordon´s London Dry Gin 24:-/cl
Rom av bra kvalitet från Storbritannien. Stor doft med tydlig karaktär av enbär, inslag av koriander, örter och citrus.

Greenall´s Original Dry Gin 24:-/cl
Gin av bra kvalitet från Storbritannien. En komplex gin med lätt kryddighet och balanserad smak med toner av pomerans, kanel, lakrits och enbär. Lång och elegant avslutning.

Kyrö Napue Rye Gin 30:-/cl
Gin av mycket bra kvalitet från Finland som belönades med guld 2015. Denna gin är gjord på råg med inslag av havtorn, tranbär och örter. Fyllig kryddig smak, citrus, bärig och ett långt avslut med smak av svartpeppar och andra kryddor.

Bloom Premium London Dry Gin 30:-/cl
Gin av mycket bra kvalitet från Storbritannien. Enbärskaraktären är dov och mer elegant. Smaken är mild, lätt kryddig, komplex och balanserad med toner av blommor och honung.