BKB
DAGENS RÄTT – Vecka 20
Vardagar 11.30-14.30
Pris : 139:- inkl. salladsbord med nybakat bröd,
lättdryck, kaffe och kaka.
Avhämning: 119:- exkl. dryck.
Pensionärer 13.30-14.30 119:-
10 st. kuponger 1190:-
Måndag:
FÄRSBIFFAR BLACK & WHITE med rödvinssås och bearnaisesås,
klyftpotatis alt. kokt potatis, haricots verts, vinbärsgelé.
PYTT I PANNA med stekta ägg och rödbetor, persilja.
GRÖN ÄRTSOPPA toppad med räkor, varm ost-toast.
Tisdag:
RAGGMUNKAR med stekt fläsk från Västersläts Gårdsslakteri
och lingonsylt.
STEKT FLÄSK med LÖKSÅS från Västersläts Gårdsslakteri,
kokt potatis, lingonsylt.
FLYGANDE JACOB kyckling i chilisås med bananer och
jordnötter, ris alt. potatis.
Onsdag:
MANDELFISK ( Alaska pollock) med skirat smör och
remouladsås, kokt potatis, ugnsrostad broccoli och citron.
SKÅNSK KALOPS med kokt potatis och rödbetor.
FALUKORV PROVENCALE med potatismos, skysås, auberginer,
zucchini, tomater, kryddmix, cheddarost och oliver.
Torsdag:
KÖKETS GRILLSPETT med fläskfilé, chorizokorv, paprika, lök,
champinjoner med BBQ-sås och klyftpotatis.
O, SÅ GOTT! Kökets egen högrevsburgare med rostat bröd,
stekt ägg, specialdressing, pommes.
STEKT STRÖMMINGFILE´ hemlagat potatismos, skirat smör,
lingonsylt och pressgurka.
Fredag:
HUSETS ROSTBIFF med rödvinssky och potatisgratäng alt. remouladsås
och brynt potatis. Tillbehör pickles-grönsaker, rostad lök och vinbärsgelé.
UGNSBAKAD LAXFILÉ med citronsås, färskpotatis, vit sparris, citron.
Dessert: RABARBERPAJ med vaniljsås.
Veckans special: PASTA ALFREDO med skinka.
SALLADSTALLRIKAR: CAESARSALLAD kyckling alt. halloumiost. Räkor tillägg 15:-
Välkomna att luncha hos oss.
Mvh Eva och Bosse med personal.