BKB
DAGENS RÄTT – Vecka 12
Vardagar 11.30-14.30
Pris : 135:- inkl. salladsbord med nybakat bröd,
lättdryck, kaffe och kaka.
Avhämning: 119:- exkl. dryck.
Pensionärer 13.30-14.30 119:-
10 st. kuponger 1190:-
Måndag:
FÄRSBIFFAR med krämig rosépepparsås, kokt potatis
alt. brynt potatis, haricotsverts, vinbärsgelé.
FRUKOSTKORV med stuvad blomkål, potatis, senap.
JORDÄRTSKOCKSSOPPA toppad med rostad bacon och varm ost-toast.
Tisdag:
RAGGMUNKAR med stekt fläsk från Västersläts
Gårdslakteri, lingonsylt.
STEKT FLÄSK från Västersläts Gårdsslakteri med löksås,
kokt potatis, lingonsylt.
BOUILLABAISSE gryta med fisk-kok, blandade fiskfiléer och
skaldjur på franskt vis, bröd och aioli.
Onsdag:
POCHERAD SEJFILÉ med brynt smör, riven pepparrot,
färskpotatis, gröna ärtor, färsk bladspenat och citron
UGNSSTEKT KYCKLINGFILÉ med gorgonzolasås och brynt potatis.
SKÅNSK KALOPS med kokt potatis och rödbetor.
Torsdag:
GRILLJERADE KAMBEN med BBQ-sås, aioli, majskolv,
klyftpotatis alt. brynt potatis.
O, SÅ GOTT! Kökets egen högrevsburgare med stekt ägg, specialdressing, pommes.
STEKT STRÖMMING med kaviar-gräddsås, gröna ärtor,
pressad potatis, citron.
Fredag:
FLÄSKFILÉ SPECIAL med Västerbottenost, potatisgratäng
smakrik sås och körbärstomater.
SOTAD LAX med chili-hollandiasesås, ugnsrostad potatis, körsbärstomater och spenat.
Dessert: CITRON-KLADDKAKA med lättvispad grädde.
Veckans Special: PASTA HAVETS LÄCKERHETER med räkor,
crabbsticks, kräftor och vitvinssås
SALLADSTALLRIKAR: CAESARSALLAD kyckling alt. halloumiost. Räkor tillägg 15:-
Välkomna att luncha med oss igen.
Mvh Eva och Bosse med personal.