BKB
DAGENS RÄTT – Vecka 38 Vardagar 11.00-14.30
0485-56 27 60
ALLA MENYER FINNS FÖR TAKE AWAY. RING GÄRNA OCH BESTÄLL!

Måndag:
FÄRSBIFFAR med grönpepparsås, kokt alt. brynt potatis, kokta morötter,
haricots verts, vinbärsgelé.
LAXPUDDING med skirat smör.

Tisdag:
RAGGMUNKAR med stekt fläsk från Västersläts Gårdsslakteri, lingonsylt.
STEKT FLÄSK från Västersläts Gårdsslakteri med löksås, kokt potatis, lingonsylt.
HUSETS kyckling SATAY-SPETT marinerade med chilifrukt, vitlök, kokosmjölk m.m.
doppade i sesamfrön. Serveras med jasminris och dippsås.

Onsdag:
PARMESAN-GRATINERAD TORSKRYGG med pressad potatis, skysås,
sugarsnaps och purjolök.
KÅLDOLMAR med skysås, kokt potatis och lingonsylt.
ÄKTA CHILI CON CARNE med oxkött och pepparfrukter. Serveras med tortillabröd,
nachoschips, riven ost, gräddfil, guacamole, strimlad isbergssallad.

Torsdag:
JÄGARSCHNITZEL med blandsvamp, gräddsås, kokt alt. brynt potatis, morötter,
ärtor, gurka.
O, SÅ GOTT! Kökets egen högrevsburgare, bröd, stekt ägg, specialdressing, pommes.
ÖLÄNDSKA KROPPKAKOR (Eva:s)  med smör, grädde och lingonsylt. 

Fredag:
SLOTTSSTEK hasselbackspotatis, gräddsås, blandgrönsaker, inlagd gurka, gelé.
UGNSBAKAD ROSÉPEPPARLAX med purjolök, romsås, färskpotatis alt. ris, dill,
citron, ärtor.
Dessert: RABARBER-PAJ med vaniljsås.

Veckans special:
PASTA HAVETS LÄCKERHETER räkor, kräftstjärtar, crabbsticks,
ostsegel, vitvinssås.

SALLADSTALLRIKAR: Välj alternativ kyckling eller veg. halloumi-ost.

120:- dagens rätt inkl. dryck, salladsbord, färskt bröd, kaffe och småkaka
100:- för avhämtning exkl. dryck inkl. salladsbord och färskt bröd
1050:- för 10 stycken lunchkuponger
Pensionärs-rabatt från 13.30-14.30 pris 105:-