BKB
KOCKENS TIPS – Vecka 30
Vardagar 11.30-14.30
Pris : 139:- exkl.dryck.
Måndag:
HUSETS FISKGRATÄNG
sejfilé i dillsås med purjolök och tomater,
hemlagat potatismos.
Tisdag:
UGNSTEKT KYCKLINGFILÉ
med ädelostsås, ugnsrostad färskpotatis,
rostad broccoli.
Onsdag:
STEKTA ISTERBAND
persilje-stuvad potatis, rödbetor och senap.
Torsdag:
KRÖGARKOTLETT
med champinjonsås, brynt potatis, lingonsylt och inlagd gurka.
Fredag:
HELSTEKT FLÄSKFILÉ
grönpepparsås, klyftpotatis, haricotverts
och vinbärsgelé.
VECKANS SPECIAL: PASTA SEAFOOD
med vitvinssås, räkor, kräftstjärtar och crabbsticks.
VI GÖR UPPEHÅLL MED DAGENS RÄTT V.29 – V.31
Mvh Eva och Bosse med personal.