BKB
DAGENS RÄTT – Vecka 42 Vardagar 11.00-14.30
tele. 0485-56 27 60
ALLA MENYER FINNS FÖR TAKE AWAY.

Måndag:
FÄRSBIFFAR
med grönpepparsås, kokt alt. brynt potatis,
kokta morötter, haricots verts, vinbärsgelé.
FRUKOSTKORV
med ungsgratinerad blomkål, potatis, bechamélsås, senap.

Tisdag:
RAGGMUNKAR
med stekt fläsk från Västersläts Gårdsslakteri, lingonsylt.
STEKT FLÄSK med LÖKSÅS
från Västersläts Gårdsslakteri, kokt potatis, lingonsylt.
PANKOPANERAD KYCKLING
fyllt med rökt skinka, tomatsås med rostade grönsaker och pasta.
UNGSBAKAD KUMMELFILÉ
med stuvad spenat, kokt potatis.

Onsdag:
STEKT PANERAD TORSKRYGG
med Nobis-sås smaksatt med bl. a. lök och Dijonsenap,
färskpotatis, gröna ärtor, babyspenat och cocktail-tomater
RIMMAD BRINGA
med hemlagat rotmos, senap.
BOEUF BOURGUIGNON
fransk köttgryta med ris, färsk timjan, vinbärsgelé.

Torsdag:
SCHWEIZERSCHNITZEL CORDON BLEU
med skinka, ost, skysås, potatismos med persilja, vitlök och peppar.
Serveras med schalottenlök, varma ärtor, citron.
O,SÅ GOTT!
Kökets egen högrevsburgare, bröd, stekt ägg, specialdressing, pommes.
MEDELHAVETS PASTA
med heta räkor i tomatsås, citron, persilja.

Fredag:
HONUNGSDOFTANDE FLÄSKFILÉ
i gorgonzolasås med bacon, klyftpotatis alt. ris, ungsbakad tomat, haricots verts, vinbärsgelé.
UNGSBAKAD ROSÉPEPPARLAX
med purjolök, romsås, potatis alt. ris, dill, citron, ärtor.
Dessert: CHOKLAD-KLADDKAKA med lättvispad grädde.

Veckans special: BAKAD POTATIS med SKAGENRÖRA och tillbehör 102:-

SALLADSTALLRIKAR: Välj alternativ räkor, kyckling, halloumi-ost 102:-.

Dagens rätt 102:- inkl. dryck, salladsbord, färskt bröd, kaffe och småkaka.
92:- för avhämtning exkl. dryck. 920:- 10st. lunchkuponger.
OBS! Pensionärs-rabatt från 13.30-14.30 pris 92:-.